Algselt pidi tänavu veebruaris avanenud Hiidlaste Koostöökogu taotlusvoor olema selle rahastusperioodi viimane. Kuna aga on mitmeid projekte, mida ei ole eelmiste taotlusvoorude perioodil ellu viidud, siis saab tagasi tulnud vahendite arvelt avada uue taotlusvooru perioodil 23.09-04.10.2019.

Avatakse kaks meedet ning suurem osa toetusest suunatakse ettevõtete arengu meetmesse (toetusmeetme maht 155 000 €). Toetuse saamise eelduseks ei ole see, et peaks koostöökogu liige olema – seega võivad toetust küsida kõik, kes selleks vähegi soovi ja vajadust näevad.  
Üldine toetusmäär on kuni 60%, teatud erisuste osas võivad toetusmäärad olla ka väiksemad. Kui projekti toetusmaht on suurem kui 50 000€, peab see enne hindamiskomisjonile suunamist saama ka üldkoosoleku heakskiidu.

Rohkem infot leiab aadressilt www.kogu.hiiumaa.ee ning kindlasti tasub ka oma projektiideed tutvustada Hiidlaste Koostöökogu kontoris (kontaktisikuks kas Ilmi Aksli või Reet Kokovkin), et võimalikud murekohad aegsasti välja selgitada ja lahendusi leida.


Taotlejatele suunatud infopäev toimub 16. septembril kl 16.00 arenduskeskuse õppeklassis.

Leave a comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga